Over ons

Als ondernemersvereniging willen wij vooral de samenwerking van onze leden en hun ondernemingen stimuleren. Dit geven wij op de volgende wijze vorm:

Samenkomen in gezelligheid

We organiseren twee keer per jaar de NiBuBo (Nieuw Burgen Borrel) afwisselend bij onze horeca-leden, zodat we elkaar tegenkomen in ongedwongen omstandigheden. Ondernemers die elkaar goed kennen doen automatisch meer zaken met elkaar.

Bedrijfsbezoeken

Drie à vier keer per jaar gaan we op bezoek bij een ondernemer of onderneming. Dit kunnen bedrijven zijn binnen het eigen netwerk, maar ook daarbuiten. Soms klein, soms groot, altijd leerzaam. Het is goed te zien hoe een andere ondernemer zaken aanpakt. Door deze bezoeken leren we de ondernemer en onderneming beter kennen, maar hebben we ook de mogelijkheid om kennis buiten het eigen vakgebied op te doen.

Sprekers

Ook (gast)sprekers worden regelmatig uitgenodigd om onze leden te informeren en te inspireren over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard bieden wij onze leden te allen tijde een podium om hun activiteiten, nieuw, innovaties en/of ervaringen te delen.

Ga naar Evenementenhistorie voor het overzicht van bedrijfsbezoeken en sprekers in het verleden.

Lid worden

Bestuur en commissies