Klaever Health Amsterdam 24 september 2019

De healthy ones begrijpen het al veel langer: om echt gezond bezig te zijn moet het hele pakket gezond zijn. Voldoende lichaamsbeweging, de juiste voeding, ondersteunende voedingssupplementen en wat mentale support ondersteunen elkaar om goed in je vel te zitten. En laat er nu (eindelijk! hoezo zat deze er nog niet?!) een winkel komen om het complete gezonde plaatje te ondersteunen. Klaever Health is de one stop shop voor juices, voedingssupplementen, detoxprogramma’s, gezondheidsanalyses en voedingsadvies, personal training inclusief private gym en magnifieke breakfast-bowls. Het was de droom van oprichtster Stefanie om een gezonde hub te openen.

Wat ze niet durfde te dromen, is dat deze droom al zo snel werkelijkheid zou worden. Een kleine tien jaar eerder dan verwacht opende ze op donderdag 27 oktober Klaever Health. We spiekten stiekem al even binnen en het ziet me er toch een partijtje mooi uit. Bijna te mooi om gezond te kunnen zijn. Of je nu al heel erg sportief bezig bent en het jezelf wat makkelijker wilt maken. Of dat je juist je leven op de gezonde rit wilt krijgen en je in één keer goed wilt starten. Of dat je gewoon trek hebt in een gezonde snack of sapje. Klaever Health gaat je gezonde leven een stuk makkelijker maken. Zo, nu eerst een breakfast-bowl. Klaever Health, Rozengracht 217, Amsterdam

Facebook:https://www.facebook.com/klaeverhealth/
Instagram:https://www.instagram.com/klaever_health/

Dit is een stukje over KH van het, voor Amsterdamse begrippen, zeer bekende “Barts Boekje”.

Inmiddels bijna 3 jaar verder, hebben we Stefanie en Sofie van Klaver-Health, op dinsdag 24 september 2019 mogen begroeten in clubhuis de Ontmoeting om een lezing te geven over voeding, supplementen en nog diverse andere zaken die kunnen helpen om je lichaam in balans te houden.

Kern van de presentatie van KH is: meten is weten. Dit houd in dat door middel van een bloedanalyse gekeken wordt waar je te veel of juist te kort van hebt om een goede gezondheid te realiseren. Ook wordt er op die manier duidelijkheid verkregen of er mogelijke intolerantie voor voedingsstoffen aanwezig is. Op deze manier kan zeer nauwkeurig een beeld worden verkregen van de gezondheidsstatus van een klant.

Diverse orthomoleculaire therapeuten van KH kunnen de uitslagen van het bloedonderzoek vertalen in een gedegen advies.

Na afloop van de presentatie werd er onder het genot van een borrel gezellig nagepraat. Naar voren kwam dat er interesse was van diverse leden om een basisonderzoek te laten uitvoeren bij KH. Inmiddels zijn daar de eerste stappen voor gezet en kunnen we terug kijken op een geslaagde avond.