Hoe zal het toch zijn met …?

Ons oud-lid Hans Schilder? En zijn vrouw Joke? Die in 2015 in een soort “Ik vertrek-scenario” naar Frankrijk zijn getogen om daar hun nieuwe droom als uitbaters van hun eigen Bed & Breakfast (in het Frans een ‘Chambre d’hôte’) met mini-camping te verwezenlijken. Een hele uitdaging, want er moest immers flink geklust worden om de oude boerderij die ze in het pittoreske Saint Pierre de Chérignat (Limousinstreek, in de buurt van Limoges) gekocht hadden, geschikt te maken voor het ontvangen van (vakantie)gasten.

Welnu, als afgevaardigde van de werkgroep Nieuw Burgen 2.0, ben ik samen met mijn Ellen op bezoek geweest op 27 april jl. En we kunnen niet anders zeggen, het gaat ze gelukkig erg goed en ook met het klussen is enorme vooruitgang geboekt. Wij werden buitengewoon gastvrij ontvangen en mochten verblijven in een prachtig gerenoveerde slaapkamer, met eigen douche en toilet.

Hans en Joke vertelden ons dat er nu 2 kamers helemaal klaar waren en dat de derde eind dit jaar opgeleverd gaat worden. Maar dat staat ook allemaal op hun website www.le-mas-bellanger.nl waarnaar we eenieder graag verwijzen. Lees daar vooral ook de blog en ervaar het enthousiasme en de energie waarmee de klussen zijn gedaan ook zelf.

Aarzel niet om Hans en Joke zelf te contacten; een absolute aanrader om een tijdje bij hun te verblijven. Het drinken kan nog steeds op z’n Westfries (maar kan ook op z’n Frans) en de kookkunsten van Hans en Joke zijn ook (nog steeds) op topniveau! Kortom, bel of mail ze; je bent van harte welkom. Onderstaand een foto-impressie van ons verblijf in april. Zie de website www.le-mas-bellanger.nl voor meer informatie en foto’s.